Vinmatch - online vinkøb som det passer dig

Vores mission

Vinmatch blev skabt ud fra ønsket om give dig mulighed for at købe vin online, som det passer dig. Du kan shoppe selv eller du kan få hjælp til valg af din vin ved brug af vore online værktøjer.

Bag Vinmatch står professionelle folk med mange års erfaring med vin og vinhandel


Se vores 3 online værktøjer herunder


For mange vinnydere er det vanskeligt, at beskrive smagen på de vine man kan lide...før man køber. Prøv vores test og find vin du kan li´...uden du behøver at smage først.

Vi hjælper dig med at sætte ord på din vinsmag

En personlig smagstest

Vores smagstest hjælper dig med at sætte ord på din smag med udgangspunkt i spørgsmål om smag og dufte, du kender til i forvejen. På den måde finder vi frem til din smagsprofil.

Tilsvarende har hver af vore vine en smagsprofil, som er udarbejdet efter en prøvesmagning af fagfolk.

Vi sammenholder nu din smagsprofil med vinenes smagsprofil; og præsenterer dig for de vine i vores online vinhandel , der efter vor vurdering passer bedst til din smag.

Vi matcher vin og mad ud fra rettens smagsudtryk og vinens smag og struktur.

Vin til mad guide

Man skal generelt kunne genkende madens smagsudtryk i vinen. Rødt oksekød med kraftig sauce passer bedst sammen med kraftig vin mens sart kalvekød med en fin sauce passer bedst med en elegant vin med finesse. Krydrede retter kræver krydret vin mens søde desserter bedst nydes med sød vin.
Afgørende er rettens samlede smagsudtryk. Få hjælp til at matche mad og vin med vor madguide

Køb 6 forskellige og få laveste pris

Hos os får du altid samme lave pris, uanset om du vælger 6 forskellige vine eller 6 ens. Det kalder vi for bland-selv-kasse. Vælg de vine du ønsker og se prisen i kurven

Vinmatch bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere